Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här

Jag accepterar
MEDLEMSUTBILDNING DEL ETT

MEDLEMSUTBILDNING DEL ETT

12 oktober
Stortorget19B (Visa karta)

Erbjudande till dig som är medlem i Socialdemokraterna!

Medlemsutbildning är ett av de viktigaste verktygen för medlemmarna i vårt parti. Vår medlemsutbildning är också ett viktigt instrument i byggandet av en starkfolkrörelse och därmed ett starkare parti.

Genom att i grupp få chansen att diskutera och få insikter om politik, ideologi, historia och hur partiorganisationen fungerar, får du som medlem bättre verktyg för delaktighet, engagemang och ett aktivt medlemskap i partiet.

För en samhällsförändrande folkrörelse är bildningen central. Med ökadekunskaper och insikter om hur saker förhåller sig, föds några av de viktigaste ingredienserna i ett förändringsarbete. Man växer som medlem och får på så sätt bättre förutsättningar att tillsammans med andra påverka samhällsutvecklingen. Gå gärna in på https://socialdemokraterna.abf.se/ för att få mer information om våra utbildningar.

Studiecirkeln startar den 12 oktober 18.00 på Stortorget 19B i våra partilokaler. Vi tar inte emot fler än 6 deltagare på grund av Corona-pandemin.

Ansök till utbildningen på: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoqxawdg9E5M5k31SPIp1SmJl0LjE8sdtnXN5G8aPHiNEd2A/viewform?usp=sf_link

Frågor om utbildningen kontakta: linus.haraldsson@socialdemokraterna.se

facebook Twitter Email